Pihasuunnittelu ja istutussuunnittelu

Oletko juuri muuttanut uuteen kotiin ja piha tarvitsisi kunnon peruskorjauksen? Oletko rakentamassa taloa ja haluaisit saada istutusalueet, parkkipaikat ja pihavalaistuksen kerralla valmiiksi ja oikeaan, toimivaan paikkaan? Onko pihassasi ongelmakohta jonka ratkaisuun tarvitset pihasuunnitteluapua? Asettaako ikä haasteita pihan hoitamiseen tai pihassa liikkumiseen? Tarvitseeko pihasi piristystä? Tai oletko kenties vain kyllästynyt vanhaan pihaan ja haluat päivittää sitä nykypäivään?

pihasuunnittelu1.jpgpihasuunnittelu2.jpgpihasuunnittelu3

Pihasuunnitelmat kaikenlaisille pihoille

Syitä hyvän ja toimivan pihasuunnitelman tilaamiseen on monia. Asiakkaan tarpeet ovat aina erilaisia, jo asuinpaikka ja tontin maaperä asettavat rajoituksia käytettäviin kasveihin ja muihin pihan tuotteisiin kuten aitoihin ja valaisimiin. Lisäksi aina asiakas ei tarvitse suunnitelmaa koko pihaan. Joskus riittää se, että ratkaistaan pihan ongelmakohta tai tehdään jo olemassa oleviin istutusalueisiin uusi istutussuunnitelma, jolla pihan ilmeen saa helposti piristettyä.

Valitse suunnittelupalvelu neljästä eri kokonaisuudesta

Valinta oikeasta suunnittelutuotteesta on vaikea. Olemme halunneet helpottaa asiakkaan valintaa, ja jaoimme suunnittelutuotteemme neljäksi kokonaisuudeksi:

  • Laajaan pihasuunnitelmaan
  • Suppeaan pihasuunnitelmaan
  • Pieneen pihasuunnitelmaan (pihan ongelmaosat)
  • Istutussuunnitelmaan

Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy käynti asiakkaan luona, jolloin puutarhurimme tietotaito on asiakkaan käytettävissä ja helpottamassa oikean tuotteen valintaa.

Tutustu eri suunnitelmien sisältöihin paremmin alta ja tilaa itsellesi sopivin palvelu!

Laaja pihasuunnitelma

Hinta alkaen 1800€ +km.korv. 0,71€/km. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Sisältää kaksi käyntikertaa asiakkaan luona. Ensimmäisellä kerralla kartoitamme asiakkaan toiveet, teemme pihakonsultoinnin ja otamme suunnitelmaan tarvittavat mitat. Toinen käyntikerta asiakkaan luona on luonnoksen valmistuttua tai asiakkaan niin halutessa, kun tulemme esittelemään vastavalmiin suunnitelman. Valmis suunnitelma pitää sisällään värillisen pihasuunnitelman, 1-3 detaljikuvaa suunnitellulta alueelta, kasvi- ja tarvikeluettelon ja kattavan vihertyöselityksen. Jos käyntikertoja asiakkaan luona tulee useampia, laskutamme käynnin tuntityöhinnan mukaan (ma-la 80€/ su 100€).

Suunnitelman hinnasta annetaan aina erikseen tarjous. Kilometrikorvaus veloitetaan Halkiasta molempiin suuntiin.

Suppea pihasuunnitelma

Hinta alkaen 1000€ + km.korv. 0,71€/km. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Sisältää kaksi käyntikertaa asiakkaan luona. Ensimmäisellä käyntikerralla kartoitamme asiakkaan toiveet, konsultoimme pihan ja otamme tarvittavat mitat. Valmis suunnitelma sisältää luonnospiirroksena pihan sisääntulon, parkkialueen, toiminnot ja istutusalueiden paikat (huom, luonnospiirros ei sisällä kasveja eikä tarkkoja detaljikuvia!) ja yleisohjeet pihan toteutukseen. Jos käyntikertoja asiakkaan luona tulee useampia niin laskutamme ne tuntityöhinnalla (ma-la 80€, su 100€).

Suunnitelman hinnasta annetaan aina erikseen tarjous. Kilometrikorvaus veloitetaan Halkiasta molempiin suuntiin.

Pieni pihasuunnitelma

Hinta alkaen 1200€+ km.korv 0,71€/km. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Pienessä pihasuunnitelmassa voimme suunnitella osan tontista, esim. pihan ongelmakohdan. Suunnitelma sisältää kaksi käyntikertaa asiakkaan luona, pihan konsultoinnin, asiakkaan toiveiden kartoituksen, tarvittavien mittojen oton, värillisen pihasuunnitelman tarvittavasta osasta pihaa ja 1-2 detaljikuvaa alueelta. Toisella käyntikerralla esittelemme suunnitelman joko luonnosvaiheessa tai valmiina suunnitelmana, asiakkaan toiveen mukaan. Valmiin suunnitelman mukaan tulevat kasvi- ja tarvikeluettelo sekä vihertyöselitys.

Suunnitelmasta annetaan aina erikseen tarjous. Kilometrikorvaus veloitetaan Halkiasta molempiin suuntiin. Jos käyntikertoja asiakkaan luona tulee useampia, laskutamme käynnin tuntityöhinnan mukaan (ma-la 80€, su 100€)

Istutussuunnitelma

Tarjouksen mukaan.

Istutussuunnitelmassa suunnittelemme asiakkaan toiveiden mukaan istutusalueiden kasvit ja niille sopivat kasvupaikat ja istutusetäisyydet, sekä kasvien mahdollisesti tarvitsemien tukien kuvaukset. Suunnitelma sisältää värillisen detaljikuvan istutusalueesta, kasviluettelon ja istutusohjeet kasveille. Istutussuunnitelmien hinta määräytyy suunniteltavien neliöiden määrästä, sekä suunnitteluun ja pihakäynteihin kuluvasta arvioidusta työajasta. Kilometrikorvaus 0,71€/km pihakäynneillä veloitetaan Halkiasta molempiin suuntiin.

Suunnitelma ei sisällä istutusalueen rakentamiseen tarvittavia detaljikuvia, tarvikeluetteloita ja rakennusohjeita, mutta asiakkaan niin halutessa suunnittelemme myös ne. Näiden suunnitelmien hinta määräytyy tarjouksessa mainitulla tuntityöveloituksella.