Ajankohtaista:

Syksyn ja talven pihasuunnitteluajat ovat nyt varattavissa! Elo- syyskuussa 2022 tehdyt sitovat pihasuunnitelmatilaukset tehdään vielä kuluvan kesän hinnoittelulla, tämän jälkeen hinnat nousevat. Mikäli mielit piharemonttia tulevalle kesälle, nyt on se hetki jolloin kannattaa tilata suunnittelu remonttia varten. Lisätietoja suunnittelutuotteistamme saat viherpalvelut/pihasuunnittelu- kohdasta tai soittamalla 040 552 7282.


Tervetuloa tutustumaan yritykseemme!

Viherpalvelu Maununkarhu on Uudellamaalla toimiva viheralan yritys. Teemme pihakonsultointia, istutussuunnitelmia, pihan ja puutarhan suunnittelua, puiden- ja pensaiden leikkausta, viherrakentamista ja viheralueiden hoitoa, juuri asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä palveluna. Yrityksemme kautta saat tilattua myös metsänhoitotöitä. Kaiken tämän teemme luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Meiltä voit tilata myös viheralan kurssitusta. Räätälöimme kurssit asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi. Olemme luotettava kumppani ja siksi Viherpalvelu maununkarhun tilaajavastuuraportit löytyvät osoitteesta: www.tilaajavastuu.fi .

Yrityksemme on saanut tehdä ja tulee tekemään yhteistyötä monien hienojen Suomalaisten yritysten kanssa. Seuraavista linkeistä pääset seuraamaan yhden yhteistyön tuloksia. Kiitos Kirami Oy hienosta yhteistyöstä! Blogi suomeksi: https://www.kirami.fi/blog/pihasuunnittelija-autta... . Blogi ruotsiksi: https://.www.kirami.fi/sv/blog/tradgardsarkitekten-hjalper-... . Blogi englanniksi: https://www.kirami.fi/en/blog/yard-designer-helps-... .

Tykkää meistä facebookissa:

fb1.png

Viherrakentamis- ja pihasuunnittelupalvelut

Suunnittelemme, rakennamme, hoidamme ja kunnostamme monipuolisesti ja osaavasti kaikenlaiset pihat, puutarhat ja viheralueet. Viherpalvelut-sivun kautta pääset tutustumaan tarkemmin osaamiseemme.

Millaista apua sinä tarvitset pihallesi tai puutarhaasi?

Jos tarvitset apua pihan tai puutarhan suunnitteluun, pihasi kunnostukseen, puutarhan hoitoon tai koko komeuden rakentamiseen, Viherpalvelu Maununkarhu palvelee ystävällisesti ja asiantuntevasti - koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Anna lahjaksi lahjakortti!
Voit ostaa meiltä myös lahjakortin, jonka saaja voi käyttää palveluhimme parhaaksi katsomallaan tavalla. Lue lisää!