Anna puutarhan- tai pihanhoito lahjaksi läheiselle!

lahjakortti-kuva1.jpg

Lahjakortti puutarhan- ja pihanhoito-, rakennus- tai suunnittelupalveluihimme on mainio, hyödyllinen, aineeton lahja läheisellesi. Viherpalvelu Maununkarhu palvelee asiantuntevasti ja luotettavasti koko Uudenmaan alueella.

Ilahduta esimerkiksi juhlapäivänä Viherpalvelun pihakonsultointilahjakortilla, tai hanki tarpeellinen puiden ja pensaiden hoitoleikkauslahjakortti lahjaksi isovanhemmille!

Monipuolisista palveluista löytyy sopiva joka tarpeeseen

Pihoja ja puutarhoja on yhtä monta erilaista kuin niiden omistajaa, ja yhtä monta erilaista mieltymystä ja haastetta. Meidän palvelumme muokkautuvat hyvin erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Lahjakortti voi olla esimerkiksi:

  • Tietyn kokoinen pihasuunnitelma tai istutussuunnitelma joko koko pihaan tai ongelma-alueelle. Tutustu suunnitelmiin!
  • Pihakonsultaatio kuntokartoituksineen, toimintasuunnitelmineen ja hoito-ohjeineen. Lue lisää!
  • Puiden, pensaiden tai pensasaidan hoitoleikkausurakka. Tutustu tarkemmin!
  • Pihan ja puutarhan ylläpitopalvelu, kuten ruohonleikkuu, rikkaruohojen kitkeminen, haravointi, puiden oksien taivutus tms. Lue lisää!

puutarhalahjakortti.jpgVoit itse päättää summan, jonka lahjakortin saaja voi hyödyntää tarvitsemaansa palveluun, tai voimme sopia selkeästi tietyn palvelun tai palvelukokonaisuuden, jonka lahjakortti kattaa. Tutustu tarkemmin viherpalveluihimme.

Ilahduta lahjakortilla puutarhapalveluihin!

Jos haluaisit tavaran sijaan antaa läheisellesi käytännönläheisen ja taatusti hyödyllisen lahjan, anna hänelle lahjakortti puutarha- ja pihapalveluihimme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin!