Anna puutarhan- tai pihanhoito lahjaksi läheiselle!

lahjakortti-kuva1.jpg

Lahjakortti puutarhan- ja pihanhoito-, rakennus- tai suunnittelupalveluihimme on mainio, hyödyllinen, aineeton lahja läheisellesi. Viherpalvelu Maununkarhu palvelee asiantuntevasti ja luotettavasti koko Uudenmaan alueella.

Ilahduta esimerkiksi juhlapäivänä Viherpalvelun pihakonsultointilahjakortilla, tai hanki tarpeellinen puiden ja pensaiden hoitoleikkauslahjakortti lahjaksi isovanhemmille!

Monipuolisista palveluista löytyy sopiva joka tarpeeseen

Pihoja ja puutarhoja on yhtä monta erilaista kuin niiden omistajaa, ja yhtä monta erilaista mieltymystä ja haastetta. Meidän palvelumme muokkautuvat hyvin erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Lahjakortti voi olla esimerkiksi:

  • Tietyn kokoinen pihasuunnitelma tai istutussuunnitelma joko koko pihaan tai ongelma-alueelle. Tutustu suunnitelmiin!
  • Pihakonsultaatio kuntokartoituksineen, toimintasuunnitelmineen ja hoito-ohjeineen. Lue lisää!
  • Puiden, pensaiden tai pensasaidan hoitoleikkausurakka. Tutustu tarkemmin!
  • Pihan ja puutarhan ylläpitopalvelu, kuten ruohonleikkuu, rikkaruohojen kitkeminen, haravointi, puiden oksien taivutus tms. Lue lisää!

puutarhalahjakortti.jpgVoit itse päättää summan, jonka lahjakortin saaja voi hyödyntää tarvitsemaansa palveluun, tai voimme sopia selkeästi tietyn palvelun tai palvelukokonaisuuden, jonka lahjakortti kattaa. Tutustu tarkemmin viherpalveluihimme.


Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä alkaen ja se toimitetaan tilaajalle ensisijaisesti postitse. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, tai muuhun palveluun kuin mikä kortissa on mainittu. Muistathan korttia tilatessasi, että työskentelemme Uudenmaan alueella. Lisätiedot ja tilaukset: 040 552 7282.