Puutarhan suunnittelusta pihan kunnostukseen ja hoitoon

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, kaikki toiveet ja tarpeet huomioiden. Viherpalveluihimme kuuluvat niin puutarhan ja pihan istutusten suunnittelu, kunnostus ja rakentaminen kuin viheralueiden hoitotyötkin. Viheralueiden ylläpito voi pienimmillään olla istutusalueen kitkentää kerran kesässä kun toisaalla voidaan käydä viikottain ja tehdä kaikki pihan hoitoon liittyvät työt avaimet käteen- periaatteella jolloin asiakkaan työksi jää enää puutarhasta nauttiminen. Teemme pihan hoidon asiakkaan toiveiden mukaan. Viheralueiden ylläpitotöihin kannattaa pyytää tarjous.

Olipa tarpeesi sitten pieni apu pihanhoidossa tai koko viheralueen suunnittelu- ja rakennustyöt, meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Toimimme koko Uudenmaan alueella.

viherpalvelut-kuva1.jpgviherpalvelut-kuva1.jpg

Viherpalvelut

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan tarkemmin viherpalveluihimme. Muista myös, että aina voit ottaa yhteyttä ja kysyä tarkemmin, jos et ole varma, kuuluuko tarvitsemasi palvelu osaamiseemme. Uutuutena palveluihimme ovat tulleet viheralan kurssitus sekä metsätyöt. Teemme nämä asiakkaan toiveiden mukaan. Mikäli uutuuspalvelut kiinnostavat, kysy lisää: +358 40 552 7282.

Kaunis piha ja puutarha avullamme!

Voit luottaa ammattitaitoomme ja asiantuntemukseemme kaikissa puutarhan ja pihan suunnitteluun, rakentamiseen, hoitoon ja kunnostukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat ystävällistä ja yksilöllistä palvelua koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!